8105 Pétfürdö Hösök tere 16.
(+36) 30 831 5159
Engedély szám: NT-19-75

Rólunk

Magyarország-Hollandia-Magyarország telekocsi

Üdvözöllek!

Vállalkozásunkat 2008-ban indítottam Bodi Transker Hungary kft néven,igaz akkor még teherfuvarozásal foglalkoztam,szépen lassan elkezdett fejlődni a vállalkozás,igaz nem volt 1 sétagalopp de így utólag visszanézve nagyon megérte az a sok munkaóra amit belerakunk.
Aztán 2012-ben jött 1 hirtelen váltás a cég életében,ugyanis összehozott a sors a Magyar Vizsla Fajta Mentö egyesület elnökével,a Whelán Judit elnökasszonnyal,és azonal egy virágzó üzlet kapujában találtam magam.
Ugyanis a mentett Vizslákat kellet ki szállítani Anglia és Skócia területére,innen már automatikusan adta magát a személyszállítás is.
Az évek alatt több célország is szerepelt a palettán,de mostanra már letisztult a kép,és immáron több mint 4 éve csak Hollandia a célország.
Igyekszem az utasaimat úgy vállalni,hogy a lehető legkevesebb időt kelljen az autóban tölteni,tehát nem csomagozunk,nem trélerezünk célirányosan haladunk.
Az útjainkat próbáljuk úgy össze rakni,hogy nagyrészt éjszaka kelljen utazni,hisz így sokkal gyorsabban telik az idő.
Az autó parkunk jol felszerelt,teljeskörű europa szintű aszisztenciánk van,minden autónk klímás,külön utasbiztositásunk is van.
Természetesen minden szükséges dokumentumal rendelkezünk,minden autonkban számlatömb van,tehát nem gond,ha számla kell az utazásról,és utolag jut az utas eszébe.
Próbálunk mindenki igényeinek megfelelni,nálunk nincs otthagyott utas,vagy átadott utas,tehát ha hozzám foglall,velem is fog utazni,természetesen nekem is megvan a Személygépkocsis Személyszállitoi Szakvizsgám,pálya alkalmassági 2 szintü igazolásom,és a nemzetközi jogosítvány,ami nálam B+C+E kategória.
Természetesen mi is váltó sofőrrel közlekedünk,hisz a biztonság az első nálunk is!
Épp ezért,mi elől NEM viszünk utast,a kényelem miatt.